Tässäpä ovat Millihaan hevoset vilvoittelemassa viileässä tallissa kivennäisten annon jälkeen. Ne tulevat pyynnöstä talliin ja menevät omiin karsinoihinsa syömään. Etualalla on Maska, sitten Nino ja keskellä käytävää on Sonia, joka haluaa olla parhaan ystävänsä Raisan lähellä - pää Raisan karsinassa. Myös Lada on omassa karsinassaan käytävän päässä.
Olen kovin kiitollinen siitä, että pystyn tarjoamaan kesäkauden ajaksi hevosille vapaan kulun talliin, jolloin ne voivat itse päättää olemisestaan. Ulkonahan on heille vielä suuri säänsuoja. Useana vuotena olen mielenkiinnolla seurannut ulkoiluaikoja erilaisissa säissä - sateella ja ukkosella ja yöllä ollaan ulkona, aamupäivällä tullaan sisälle useaksi tunniksi, jolloin talliin pääsee siivoamaan vasta iltapäivällä. En viitsi mennä heitä häiritsemään, siivota ja lakaista ehtii myöhemminkin. Illansuussa tullaan taas talliin ötököitä pakoon.
Hevosten kuljettaminen on meillä todella vähäistä, ne kun kulkevat itse talvellakin kujaa pitkin aitaukseen rauhallisesti, ei tarvitse kuin avata ovet. Samoin illalla tarhan portti ja tallin ovi auki ja hevoset menevät omiin karsinoihinsa. Joskus omia paikkoja tarvitse hieman hakea, mutta kun odottelee hetken, kaikki löytävät omat sijansa.
355929728_924461915330448_54056182463968