Monesti hevoset tulevat mukaan energiahoitoon, tunnen heidän energiansa ja tunnistan tietyn hevosen. Asiakkaan omakin hevonen voi ilmaantua paikalle henkikehossa. Jos hoito tehdään hevoslaitumella tai tallialueella, hevoset voivat osallistua fyysisestikin tulemalla lähistölle laiduntamaan tai seisoskelemaan. Hevoset tunnistavat hoitavan energian, ja siinä energiassa niiden on mukava olla saaden hoitoa samalla itsekin. Omat kissanikin tekevät sitä samaa; kun aloitan kotonani vaikkapa kaukohoidon, on aina joku kolmesta kissoistani mukana.

Entinen hevoseni Aatu teki usein hoitoja kanssani ja vaikka Aatu on nyt jo uudella omistajalla, se ilmaantuu edelleen henkikehossa mukaan hoitoihin, varsinkin silloin, kun on kyse naisellisuudesta ja feminiinisestä energiasta. Aatu sekaantuu myös tekemiini eläinkommunikointeihin tulemalla väliin kertomaan omia juttujaan, tunnistan sen helposti -Aatulla kun on ihan omanlaisensa energia ja omanlaisensa jutut :)

Feminiinisyys on Aatun oma juttu, vaikka se tässä elämässä onkin ruuna. Se ilmestyy hoitoihin vahvana ja selväsanaisena. Kerran se sanoi minulle aivan spontaanisti: voisit vaihtaa vaatteet ja kammata hiukset kun lähdet kauppaan :) Mainiota! Juuri sitä tarvitsinkin, lisää naisellista energiaa! (Etten lähde pipo päässä tallivaatteissa ja -kengissä).

Hevoset antavat voimaa ja kannustavat eteenpäin, antavat ohjeita ja lohduttavat, asettuvat vierelle vain olemaan. Olen jostain kuullut, että hevoset ovat enkeleitä ilman siipiä ja sitä ne todella ovatkin. Niiden herkkyys ja läsnäolo ovat jotain niin mahtavaa, mikä täytyy itse kokea.

En pyydä hevosta mukaan hoitoon, se tulee aivan itse ja silloin sillä on jokin viesti hoidettavalle. Kun hevoslauma tulee fyysisesti hoitotilanteeseen, sen tarkoitus on rauhoittaa, tuoda läsnäoloa ja hiljaista voimaa, joskus joku laumasta voi tulla lähemmäksikin. Nämä tilanteet ovat aina rauhallisia ja ihmeellisiä.284140203_1969406123262216_4057218724275