52608753_2449075835125077_24070154993564

Eläinkommunikointi on opeteltavissa oleva taito, itse olen jo pitkään ennen Katariina Alongin ja Maiccu Kostiaisen koulutuksia jotenkin vaistonnut eläimen mielen. Asia kiinnosti minua niin paljon, että lähdin kouluttautumaan ja opiskelemaan lisää.
Olen tehnyt eläinkommunikointeja ammatikseni jo useamman vuoden ajan ja joka kerta liikutun siitä, minkälaisia viestejä eläimiltä tulee. Eläimen kommunikoivat ihmisten kanssa koko ajan ja ne tietävät asioista enemmän kuin uskommekaan. Kommunikointi perustuu yhteyteen, tuntemuksiin sekä mielessä että kehossa, hajuihin, makuihin, mielikuviin ja intuitioon: tiedän varmasti, miten jokin asia on, mutten tiedä mistä tiedän sen. Myös edesmenneitten eläinten kanssa voi kommunikoida ja tämä on jossain määrin helpompaakin, koska eläimen energia on erilaista.
Eläinkommunikointi on kovin herkkä tapahtuma, siihen vaikuttavat yhteys eläimeen ja kommunikoijan oma herkkyys - myös ulkoiset ja sisäiset paineet. Yhteyden ollessa avoin, siihen väliin voi tulla jokin toinen innokkaampi eläin, jolla on kiireellistä asiaa tai se muuten vain haluaa tulla kuulluksi. Lisäksi kommunikoinnin sanoituksessa voi tapahtua väärinkäsityksiä.
Kaikenkaikkiaan olen todella onnellinen ja iloinen, että lähdin tälle kommunikoinnin tielle. Opin koko ajan lisää, saan tutustua ihaniin eläinystäviin ja heidän viesteihinsä, jotka ovat poikkeuksetta rakastavia ja kannustavia.
Eläinkommunikoija ei tee diagnooseja, eläinlääkärit ovat sitä varten ja eläimen hoito tehdään aina lääkärin valvonnassa lääkärin ohjeitten mukaisesti. Meillä eläinkommunikoijilla on omat eettiset sääntömme, ja kommunikoimme vain asiakkaan oman eläimen kanssa. Naapurin lehmälle ei siis voi pyytää kommunikointia, silloin toki voi, jos siihen on lehmän omistajan lupa.
Kommunikointi tapahtuu niin, että lähetät minulle eläimen kuvan, kerrot sen nimen, sukupuolen ja iän. Älä kerro mitään muuta, mutta voit toki kysyä kysymyksiä, vaikkapa onko kipuja, mistä pidät, kuka on ystäväsi, jne. Saat kirjallisen kommunikoinnin n. viikon sisällä. Joskus joku eläin kiilaa jonon ohi, jos sillä on kovin tähdellistä viestiä. Maksat kommunikoinnin vasta sen saatuasi, mikäli tunnistat eläinystäväsi.
Kommunikointiterveisin,
Raija❤🦄