Riding with Connection – Tekniikka, Tietoisuus ja Tunne: löydä yhteys hevoseesi ratsain
Peruskurssi

Kurssilla opitaan biomekaniikan perusteita ja löydetään tasapainoinen istunta mielikuva-, hengitys- ja kehonhallintaharjoitteiden avulla. Tasapainoinen istunta parantaa välittömästi yhteyttäsi hevoseen, mutta ratsastaminen on paljon muutakin kuin teknistä suorittamista. Hevoset kommunikoivat tunteiden ja energian avulla. Jos haluamme löytää todellisen yhteyden hevosiin, on meidän myös opittava tunnistamaan omien tunteidemme ja energiamme vaikutukset hevoseen ja itseemme. Kurssilla käsitellään tätä hevosen ja ihmisen välistä näkymätöntä maailmaa ja etsitään vastausta kysymykseen: Mitä on ihmisen ja hevosen välinen harmonia?

Katariina Alongi on opettanut istuntalähtöistä ratsastusta jo yli kymmenen vuotta. Hän on opiskellut useiden opettajien kanssa, mutta eniten teknisiä vaikutteita hän on saanut Mary Wanlessin Ride With Your Mind – metodista (www.mary-wanless.com) joka perustuu biomekaniikan oppeihin. Sen lisäksi Katariina tuo ratsastustapahtumaan tietämystä useista eri urheilulajeista: liikunnanohjaajantutkinto sekä kolmenkymmenen vuoden urheiluvalmennuskokemus antavat vankan liikunnallisen pohjan hänen opetukselleen. Kaikkea tätä teknistä tietämystä tärkeämpänä seikkana Katariina pitää kuitenkin sydänyhteyden löytymistä hevoseen. Oman tunnetilan tunnistaminen ja hyväksyminen, hevosen avoin kuunteleminen sekä kunnioittava asenne lajien välisessä kommunikoinnissa ovat Katariinalle tärkeitä asioita.

Kurssi koostuu teoriasta, kehonhallintaharjoituksista ilman hevosta, ratsastuksesta max. kahden hengen ryhmissä, videoinnista ja videoanalyysistä sekä avoimista ryhmäkeskusteluista joissa kerrataan biomekaniikan oppeja mutta myös keskustellaan ratsastuksesta kokonaisvaltaisena viestintäkokemuksena. Kaiken tasoiset ratsastajat ovat tervetulleita. Oppimisympäristö on avoin ja hyväksyvä, sekä erittäin interaktiivinen.
Katariinan nettisivut www.coachingwithconnection.com

kurssihinta 220 euroa (max 10 osalllistujaa)
100 euroa kuunteluoppilas, osallistava ja aktiivinen rooli
majoitus 50 euroa kaksi yötä, http://www.merilapinloma.fi/ , majoitusvaraukset Raija 040 7288779
10 euroa ruokailu la ja su
hevosen täyshoito 30 euroa yö
itsehoito hevoselle ilman heinää 15 euroa

Kurssi-ilmon yhteydessä pyydetään maksamaan varausmaksu 100 euroa. Kurssin viimeinen erä erääntyy 15.6
Kurssilaisilla toivotaan olevan oma jumppapallo mukana.

Perjantai-illan iltakahvin tarjoaa Tmi Lena Lassila, 
lähtökahvit tarjoaa Millihaka

Kurssi-ilmo Millihaka-tallin Raija Laine, myös tiedustelut.
040 7288779
Viimeaikainen julkaisu
 
Tmi Lena Lassila — kurssi on todella odotettu, varaa pian paikkasi :)
Lue lisää